PSD quan “zhvatës” qeverinë Kurti, arrestohet Dardan Molliqaj dhe aktivistë të tjerë

Në makinat zyrtare të Ministrisë së Drejtësisë, zyrtarë të PSD-së kanë ngjitur tiketa me mbishkrimin “zhvatës”. Këta të fundit e kanë quajtur zhvatje vendimin për taksën shtesë të regjistrimin të makinës. Sipas tyre, kështu edhe kjo qeveri po krijon monopol për një kompani. Policia ka ndërhyrë për të ndërprerë këtë aksion duke arrestuar kryetarin e … Continue reading PSD quan “zhvatës” qeverinë Kurti, arrestohet Dardan Molliqaj dhe aktivistë të tjerë