Provoni ndjesinë relaksuese në qendrën Spa dhe pishinën e brendshme të Royal G MAX

Provoni ndjesinë relaksuese në qendrën Spa dhe pishinën e brendshme të Royal G MAX

Royal G MAX Hotel & Spa ndodhet në brigjet e bukura të detit Adriatik, 20 minuta nga qendra e Durrësit, 25 minuta larg nga aeroporti ndërkombëtar Nënë Tereza dhe 30 minuta nga qendra e kryeqytetit Tiranës.

Pozicioni i favorshëm e bën atë të përshtatshëm edhe për pushime të shkurtra.


Përpos se mund të provoni ushqimin e mrekullueshëm të shërbyer në restorantin “à la carte”, në Royal G MAX mund të provoni edhe ndjesinë relaksuese të qendrës Spa.

Po ashtu, ju mund të kaloni momente relaksi edhe në pishinën e brendshme të këtij hotelit fantastik.

Misioni i Royal G MAX është që t’i japë çdo klienti ndjesinë e shkëputjes nga rutina dhe monotonia e së përditshmes.

Lexo edhe

Video