Protesta të reja kundër pasaportës së vaksinimit

Në Francë nuk ndalen protestat kundër përdorimit të detyrueshëm të pasaportës së vaksinimit Është e katra javë rresht që protestuesit mblidhen në sheshet e qyteteve te ndryshme duke e quajtur pasaportën e vaksinimit anti shëndetësore dhe një dokument që shkel të drejtat dhe liritë themelore të njeriut Dy ditë më parë Franca kaloi një ligj … Continue reading Protesta të reja kundër pasaportës së vaksinimit