Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër katër personave

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër katër personave

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë, kundër katër të pandehurve M.K. A.Q. R.K. V.M., për veprat penale krimi i organizuar, pastrimi i parave, hyrje në sistemet kompjuterike, lëshimi i çeqeve pa mbulesë ose të rreme dhe keqpërdorimi kartelave të bankës apo kreditit dhe falsifikimi i dokumenteve.


Në aktakuzë i është propozuar gjykatës që pas administrimit të provave dhe përfundimit të shqyrtimit gjyqësor të pandehurit, për veprat penale që akuzohen, t’i shpallë fajtor dhe t’i gjykojë sipas ligjit.

Lexo edhe

Video

error: