Prokuroria nuk ka arritur ende të identifikojë vendndodhjen e Bedri Rexhepit

Prokuroria Themelore në Prishtinë, më në fund ka thyer heshtjen rreth rastit të zhdukjes së biznesmenit Bedri Rexhepi. Ky institucion siguron se në këtë çështje penale, Prokurori i Shtetit është duke punuar me seriozitetin maksimal dhe me të gjitha kapacitetet që disponon në koordinim të plotë më Policinë e Kosovës. Në njoftim thuhet se Prokurori … Continue reading Prokuroria nuk ka arritur ende të identifikojë vendndodhjen e Bedri Rexhepit