Prokuroria në Hagë përmend 16 dëshmitarë dhe një libër në rastin e Salih Mustafës

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka dalë sot me detaje në lidhje me rastin e ish-pjesëtarit të arrestuar të UÇK-së Salih Mustafa, i akuzuar për kinse krime lufte në Kosovë. Me këtë rast, Zyra e Prokurorit të Specializuar ka bërë të ditur se do të thërrasë 16 dëshmitarë në rastin Mustafa, i cili … Continue reading Prokuroria në Hagë përmend 16 dëshmitarë dhe një libër në rastin e Salih Mustafës