Prokuroria e Pejës ngrit aktakuzë rreth vrasjes së 20 janarit

Prokuroria e Pejës ngrit aktakuzë rreth vrasjes së 20 janarit

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit me inicialet K.S., për shkak të veprës penale “Vrasje”.

I pandehuri akuzohet se me 20 janar të këtij viti, në ora 14:54, në qytetin e Pejës, pas mosmarrëveshjeve të vazhdueshme me viktimën E.M. e ka goditur disa herë me thikë në pjesë të ndryshme të trupit, ku si pasojë e plagëve të marra, viktima nuk ju mbijeton plagëve dhe gjen vdekjen po atë ditë rreth orës 16:05.


Prokurori i ka propozuar gjykatës që i pandehuri të shpallet fajtor për veprën penale dhe i njëjti të marrë dënimin e paraparë sipas  Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

“Pejë, 5 tetor 2022- Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit me inicialet K.S., për shkak të veprës penale “Vrasje” nga neni 172, të Kodit Penale Republikës së Kosovës. I pandehuri K.S., akuzohet se me datë 20 janar të këtij viti, në ora 14:54, në qytetin e Pejës, pas mosmarrëveshjeve të vazhdueshme me viktimën E.M., ditën kritike, duke përdorur mjetin e prehet ka goditur disa herë viktimën në pjesë të ndryshme të trupit, ku si pasojë e plagëve të marra, përkundër trajtimeve mjekësore nga Spitali Rajonal i Pejës, viktima nuk ju mbijeton plagëve dhe gjen vdekjen po atë ditë rreth orës 16:05. Prokurori i çështjes, i ka propozuar gjykatës që i pandehuri të shpallet fajtor për veprën penale e cila i vihet në barrë dhe i njëjti të marrë dënimin e paraparë sipas  Kodit Penal të Republikës së Kosovës”, thuhet në njoftimin e prokurorisë.

Lexo edhe

Video