Prokurorët italianë ngritin padi për 12 pjesëtarë të stafit të Juventusit

Prokurorët italianë ngritin padi për 12 pjesëtarë të stafit të Juventusit

Gazetari i njohur italian, Gianluca Di Marzio ka përditësuar për situatën momentale të Juventusit.


Bëhet e ditur se prokurorët italianë, përkatësisht prokurorët e Torinos kanë ngritur padi për 12 pjesëtarë të stafit udhëheqës të Juventusit, raporton KosovaPress.

Pjesë e padive të ngritura ndaj tyre janë edhe emrat si Agnelli, Nedved, Paratici dhe Arrivabene.

Lexo edhe

Video