Programet më bashkëkohore në universitetin ”Western Balkans”

Programet më bashkëkohore në universitetin ”Western Balkans”

Universiteti padyshim është çelësi i suksesit të së ardhmes. Për shumë të rinj e sidomos maturantë zgjedhja e një universiteti është një ndër hapat më të rëndësishëm të jetës së tyre. Për këtë arsyje është mirë që të siguroheni që ai që zgjedhni të këtë programet dhe kushtet që ju nevojiten. Prandaj dhe ne kësaj here morrëm rrugën për Tiranë ku së bashku me nxënësit e International School of Prishtina patëm mundësinë të vizitojmë Western Balkans University.
Arinela Bregu asistente pedagoge në WBU na jep më shumë detaje rreth kushteve dhe programe që universiteti ka. Rreth përshtypjeve e tyre të para na flasin vet nxënësit maturantë të International School Of Prishtina të cilët duket se tashmë e kishin bërë zgjedhjen e tyre të duhur.


Për t’u informuar më shumë ndiqni videon!


Lexo edhe

Video