Profili i kryetarit të ri të Prishtinës

Përparim Rama është betuar si kryetar i Komunës së Prishtinës për katër vitet e ardhshme. Rama gjatë inaugurimit të Kuvendit Komunal të Prishtinës, u betua se se do t’i kryejë gjitha detyrat si udhëheqës i kryeqytetit me ndershmëri dhe mënyrë të paanshme. Para pranim-dorëzimit të detyrës, u pa një përqafim i “ngrohtë” mes ish-kryetarit të … Continue reading Profili i kryetarit të ri të Prishtinës