PRODUKSIONI I KOSOVAPRESSS

Ne fillimin e karieres politike, artistike, sportive etj, apo edhe ne vazhdim te saj, patjeter qe nevojitet nje ide, nje concept, nje ekip! Nga te fillohet dhe ku te mbarohet ne menyre qe votuesit, degjuesit, shiquesit ta zgjedhin  me te miren andaj, kush me mire se ne e mendon, realizon dhe sjell rezultate?!

KOSOVAPRESS , me pervojen 21 vjeqare, ka realizuar kampanja te ndryshme ediale, reklamim, percjellje te  ngjarjeve dhe kemi qene faktor kyq ne sjelljen e lajmit dhe berjen e tij.

Sot KOSOVAPRESS eshte shperndaresi me i mire i informacionit ne te gjitha trevat shqipetare dhe me gjere.

TELEVIZION

RRJETE SOCIALE

RADIO REKLAMA

VIDEO REKLAMA

DOKUMENTAR

INTERVISTA 

REKLAMIME TE PARTIVE POLITIKE dhe INDIVIDUALE

LIDHJE DIREKTE, jane te gjitha keto angazhime per te cilat shquhemi dhe I bejme tash e 20 vite.

Partite dhe Kandidatet jane te vetedijshem per rolin e mediave dhe berjen e lajmit duke e njohur rajonin dhe  kerkesat e tij andaj, ne me lajmet tona kemi bere qe keto 20 vite te sjellim dhe te njohim saktesisht nevojat e qytetareve, e pikerisht kjo njohje eshte kyqe ne sjelljen e rezultateve te sakta ne politike.

Ne besojme ne fuqine e Ekranit, njihemi per saktesine e pashembullt andaj NE DHE JU, me ekipin tone kreativ mund te zhvillojme  ide dhe ndihmojme  per te ndikuar me shume ne OPINIONIN PUBLIK

TV, KOMPJUTER, TABLET E TELEFON.

Ne te gjitha keto paisje, lajmi juaj vjen me kohe, i perpunuar dhe i ilustruar me se miri nga nji ekip i jashtezakonshem gazetaresh dhe producentesh.

INTERVISTA

Instervista eshte nji mundesi e mire per te shpalosur IDETE tuaja. Intervista  behet nga gazetare te Agjencise KOSOVAPRESS dhe transmetohet ne te gjitha platformat tona.

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOU TUBE

LIVE

NGJARJET LIVE jane ngjarjet te cilat ne i percjellim dhe i shperndajme poashtu ne te gjitha rrjetet dhe kjo eshte tjeter mundesi qe ju te jeni prezent ne kohen reale.

VIDEO TE SHKURTERA

VIDEO TE GJATA

KOSOVAPRESS me paisjet me moderne ofron cilesi te jashtezakonshme te xhirimeve AUDIO DHE VIDEO .

KOSOVAPRESS ka gjithashtu numer te madhe te gazetareve dhe producenteve profesiont te cilet kujdesen qe nga idea, shkrimi i skenarit, realizimi e deri tek menyra e transmetimit ne menyre qe klientet ta kene nje produkt te kompletuar qe do te kete suksese ne tregun medial.

 

 

error: