Procesi zgjedhor në Leposaviq kaloi pa probleme

Procesi zgjedhor në Leposaviq kaloi pa probleme

Vendvotimet në Leposaviq u mbyllën sonte në orën 19:00 dhe momentalisht është duke u bërë numërimi i votave.


Qytetarët kishin dy zgjedhje për kryetar të Komunës së Leposaviqit, Zoran Todiq nga Lista Serbe dhe Shaqir Hetemi nga PDK-ja.

Zgjedhjet në këtë komunë kaluan në atmosferë të qetë dhe pa probleme.

Lexo edhe

Video

error: