Pro Band: Po presim të vaksinohemi dhe të jemi të gatshëm për 2021

Pro Band kanë qenë shumë aktiv kohët e fundit duke sjellur projekte të reja për këtë fundvit.


Ata në një intervistë për KosovaPress thanë se janë shumë të kënaqur me bashkëpunimin si grup, sidomos tash edhe me anëtarin e ri, Milot Binaku.

Treshja së bashku edhe me këngëtaren e njohur Ganen, thanë se janë të gatshëm për vitin 2021, dhe se vetëm po presin të vaksinohen e të kthehen në punë.

Video