Pritje madhështore për Daut Haradinaj në këtë pjesë të kryeqytetit

Pritje madhështore për Daut Haradinaj në këtë pjesë të kryeqytetit

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj aktivitetet e fushatës për ditën e sotme e ka përfunduar me banorët e fshatit Sharban dhe Bardhosh, të cilët të shumtë në numër i dhanë përkrahje të parezervë Haradinajt drejt të parit të kryeqytetit

Përmes profilit të tij në Facebook, Haradinaj ka njoftuar se ishte i nderuar që aktivitetin zgjedhor të sotëm ta mbyll me familjen e nderuar Rexhepi.

Postimi i plotë:


Sot e mbylla ditën në familjen e nderuar Rexhepi nga Sharbani. Te Lutfiu, Nazmiu dhe Fahriu, djemtë e Haxhi Nuhës, familje e nderuar dhe gastronomë të mirënjohur ku ishin prezent dhjetëra miq e dashamirë.

Respekti për këtë familje dhe këta miq përkrahës, do të ekzistojë gjithmonë mes nesh.

Faleminderit për mikpritjen!

Lexo edhe

Video