Prishtina vazhdon të prijë me rastet me Covid-19

Prishtina vazhdon të prijë me rastet me Covid-19

Prishtina edhe sot del të jetë e para sa i përket rasteve të reja me Covid-19. Gjatë 24 orëve të fundit në kryeqytet pozitiv kanë rezultuar 45 persona.


Ndërsa pas saj është renditur Peja e pasuar nga Ferizaj me 15, Gjakova me 12, sa i ka edhe Podujeva, e kështu me radhë.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 45 raste, komuna Pejë 20 raste, komuna Ferizaj 15 raste, komuna Gjakovë 12 raste, komuna Podujevë 12 raste, komuna Gjilan 10 raste, komuna Fushë Kosovë 9 raste, komuna Prizren 9 raste, komuna Mitrovicë 8 raste, komuna Vushtrri 8 raste, komuna Malishevë 6 raste, komuna Suharekë 6 raste, komuna Viti 6 raste, komuna Deçan 5 raste, komuna Istog 4 raste, komuna Kaçanik 4 raste, komuna Dragash 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Rahovec 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Kamenicë, Klinë, Obiliq dhe Skenderaj”, thuhet në raport.  

Lexo edhe

Video

error: