Prishtina Ticket me linjë të re Prishtinë – Berlin – Prishtinë

Prishtina Ticket me linjë të re Prishtinë – Berlin – Prishtinë

Agjensioni lider i fluturimeve Prishtina Ticket si një prej kompanive ajrore më të mira për organizim dhe performancë në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”, si gjithmonë sjell risi për klientët e tij.

Pas kërkesë së madhe nga bashkëatdhetaret tanë kësaj radhe, përmes Prishtina Ticket ju mund të udhëtoni nga data 19 Nëntor edhe përmes linjës ajrore Prishtinë-Berlin-Prishtinë.

Udhëtimet me ne mund t’i siguroni duke rezervuar tek agjensionet turistike partnere si dhe duke rezervuar online në webfaqen www.prishtinaticket.net.

Prishtina Ticket ju mundëson të shijoni një ditë fantastike duke filluar udhëtimin në destinacionin e ri Berlini nga data 19 Nëntor me linje të rregullt përmes GP Aviation.

Udhëtoni me ne, që të jeni më afër vendlindjes tuaj!

Prishtina Ticket dhe GP Aviation ofron edhe operim të linjave ajrore direkte nga qytetet tjera të Gjermanisë si Düsseldorf , Stuttgart , München , Münster, Nuremberg. Po ashtu edhe nga Basel i Zvicrës dhe nga Suedia përmes Växjö Smaland.


Orari i Punës: 08:00-22:00

Nr. Tel:

 +41 61 510 06 86 (Zvicër)

+49 7621 916 5313 (Gjermani)

+46 470 580 944 (Suedi)

+383 49 200 286 (Kosovë)

Lexo edhe

Video