Prindër e fëmijë përmes protestës kërkojnë të fillojë mësimi në shkollën “Faik Konica”

Prindër e fëmijë përmes protestës kërkojnë të fillojë mësimi në shkollën “Faik Konica”

Me dhjetëra prindër e nxënës po protestojnë para shkollës “Faik Konica” në Prishtinë.


Kërkesa e tyre është që të hapen shkollat dhe fëmijët e tyre te vijojnë mësimin. Në këtë formë ata po shprehin pakënaqësitë ndaj mos fillimit të procesit mësimor.

Kujtojmë se kjo është java e katërt prej kur ka filluar greva dhe fëmijët janë jashtë bankave shkollore.

Lexo edhe

Video