Prindër a jeni gati për ditët e nxehta?

Prindër a jeni gati për ditët e nxehta?

Kënaqësia më e madhe që mbahet mend në jetë janë pushimet, qofshin ato verore apo të tjera. E pjesë e kënaqësisë sigurisht se është noti, qoftë në det të hapur apo në pishina të mbyllura.

Për një komoditet maksimal për fëmijën tuaj gjatë kohës së qëndrimit në ujë ka menduar brendi amerikan “Huggies”. Pelenat e notit Huggies Little Swimmers  janë krijuar nga materiali unik i cili nuk absorbon ujë.

Këto pelena mund të ripërdoren nëse i vogli juaj nuk i ka kryer nevojat fiziologjike. Ju thjesht e pastroni pelenën e thani dhe ripërdorni.


Pelenat Huggies Little Swimmers ju ndihmojnë juve dhe bebit tuaj që të kënaqeni më shumë gjatë kohës së qëndrimit në ujë. I gjeni në madhësi të ndryshme në markete të mëdha, barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

+38344237947

@huggieskosove

Lexo edhe

Video