Princi në derën tënde

Princi në derën tënde

Aroma dhe shija e kafesë së Princit nuk do t’ju mungojë më.

Qytetarët e Prishtinës dhe Pejës që nga sot ato mund t’i porositin “online” përmes shërbimit “delivery”.

Stafi i Price Coffee Shop janë përkujdesur që në këto ditë të qëndrimit në karantinë t’ju sjellin në adresën tënde kafe dhe jo vetëm.


Pjesë e “Quarantine Menu” përveç kafeve janë edhe pijet smoothie, sallatat, sandviçët dhe ëmbëlsirat për të cilat shquhemi ne.

Ju qëndroni të sigurt nëpër shtëpitë tuaja, ne përkujdesemi për shijen dhe aromën tënde të preferuar.

Video

error: