Prince Caffe shpërblen për festa Fitore Boletinajn me veturë Fiat 500

Prince Caffe shpërblen për festa Fitore Boletinajn me veturë Fiat 500

Gjatë gjithë vitit 2021, Prince Caffe gjithmonë ka qëndruar afër konsumatorëve të saj, si për nga kualiteti i pa diskutueshëm i produkteve, shijeve të reja, por edhe shumë shpërblimeve të ofruara për ta.

Prince Caffe çdo muaj ka dhuruar nga një Fiat 500 së bashku edhe me shumë shpërblime të tjera, duke ju dhënë mundësinë të gjithë konsumatorëve të saj vetëm duke e shijuar kafenë të kenë shansin të fitojnë shumë shpërblime.


Dhe sot, vitin po e përmbyllin edhe me dhurimin e një Fiat 500, për konsumatoren Fitore Boletinaj, e cila me blerjen e produkteve të Prince Caffe ka qëlluar të jetë fituese e këtij shpërblimi të madh.

Edhe pse drejt përfundimit të vitit, Prince Caffe premton që edhe viti tjetër do të jetë i mbushur me shumë dhurata dhe befasi për konsumatorët më besnikë.

Urime festat e fundvitit nga shtëpija e madhe e Prince Caffe

Lexo edhe

Video