Prezantohet rrejshëm si policë dhe prekë një femër në pjesë intime, arrestohet

Prezantohet rrejshëm si policë dhe prekë një femër në pjesë intime, arrestohet

Një person është arrestuar në Prishtinë, i cili duke u prezantuar rrejshëm si zyrtar policor kishte arrite ta mashtroi viktimën femër kosovare duke ngacmuar seksualisht dhe duke e prekë në pjesë intime.


Lidhur me rastin është njoftuar prokurori i shtetit  i cili e ka cilësuar rastin ndaj të dyshuarit ka lëshuar aktvendim dhe  i njëjti është dërguar në mbajtje për 48 orë, rasti vazhdon të hetohet.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.