Prezantohet masa 1.1 e Pakos së Ringjalljes Ekonomike – Rikthimi në punë i atyre që kanë humbur punën gjatë pandemisë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati sot ka marrë vendim për përcaktimin e kritereve dhe kushteve lidhur me operacionalizimin e Masës 1.1 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike – Rikthimi në punë i atyre që kanë humbur vendin e punës gjatë pandemisë. Në vazhdën e masave të punësimit të prezantuara deri më tani, të … Continue reading Prezantohet masa 1.1 e Pakos së Ringjalljes Ekonomike – Rikthimi në punë i atyre që kanë humbur punën gjatë pandemisë