Prezantohen gjërat që Qeveria duhet t’i ketë në dialogun Kosovë-Serbi

Prezantohen gjërat që Qeveria duhet t’i ketë në dialogun Kosovë-Serbi

Grupi për Studime Juridike dhe Politike organizon konferencën për media ku do të prezantohet punimi me titull “Pesë gjërat që Qeveria e re e Republikës së Kosovës duhet t’i ketë parasysh sa i përket dialogut Kosovë-Serbi”.


Lexo edhe

error: