Presidentja Osmani del në pritje të 45 viktimave të aksidentit në Bullgari

Në pritje të 45 viktimave në aeroportin e Shkupin është dalë edhe Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani. Krahas funksionareve të lartë shtetëror të vendit në këtë ceremoni marrin pjesë Ministri i Brendshëm i Shqipërisë Blendi Çuçi,  kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla dhe të tjerë. 45 trupat e pajetë pritet që sot t’u dorëzohen … Continue reading Presidentja Osmani del në pritje të 45 viktimave të aksidentit në Bullgari