Presidenti Thaçi i propozon Kuvendit të shpallë gjendjen e jashtëzakonshme

Presidenti Thaçi i propozon Kuvendit të shpallë gjendjen e jashtëzakonshme

Presidenti i Republikës, Hashim Thaçi në një konferencë të mbajtur sonte pas takimit të Këshillit të Sigurisë, ka deklaruar se është i detyruar të deklarojë dhe të propozojë, duke respektuar Kushtetutën e vendit, shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme.


“Do t’i propozoj Kuvendit të Republikës së Kosovës për gjendje të jashtëzakonshme në Kosovë, që përfshinë edhe mobilizimin  e tërësishëm dhe maksimal të FSK-së në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës dhe ky dekret po ndodh për shkak të përhapjes së koronavirusit”, tha Presidenti Thaçi, raporton KosovaPress.

Lexo edhe

error: