Presidentët e Estonisë, Letonisë, Lituanisë dhe Polonisë në Kiev

Presidentët e Estonisë, Letonisë, Lituanisë dhe Polonisë arritën sot me tren në Kiev për bisedime me presidentin ukrainas Volodymyr Zelensky, njoftoi ambasada e Estonisë në Ukrainë në Twitter. Zelensky tha se Estonia ishte ndër të parat që i erdhi në ndihmë Ukrainës dhe vuri në dukje se Ukraina do t’i jetë gjithmonë mirënjohëse atij vendi … Continue reading Presidentët e Estonisë, Letonisë, Lituanisë dhe Polonisë në Kiev