Prerje cezariane e mrekullueshme: Të dilni në një botë që nuk e keni parë kurrë

Prerje cezariane e mrekullueshme: Të dilni në një botë që nuk e keni parë kurrë

Fotot nga lindja dhe fotot e para të foshnjës së porsalindur mund të jenë vërtet të veçanta dhe janë një kujtim i çmuar dhe i përjetshëm si për prindërit ashtu edhe për fëmijët.

Katie Vigor, e cila themeloi Empowered Birth, një projekt që feston mëmësinë dhe lindjen e një fëmije, postoi një foto mahnitëse të një seksioni cezarian në Instagram.

“Mjekët na thanë se mund të bënim foto dhe unë thashë që nuk mundem kështu që të gjithë qeshën. Shikova të fejuarin tim dhe ai ishte në botën e tij, kështu që i bërtita që të bënte një foto të shpejtë!”, tha nëna e foshnjës Ray që është në këtë foto të bukur.


“Ishte vërtet joreale dhe ajo është një dhuratë e mahnitshme për ne. Ky ishte prerja ime e dytë cezariane. Shpresoj që kjo foto t’u bëjë homazhe të gjithë atyre që e kanë kaluar atë përpara meje dhe të frymëzojë dhe fuqizojë gratë shtatzëna dhe gratë që do të lindin. në të ardhmen”, ka shkruar ajo krahas fotos që i ka bërë këtij projekti.

Fëmija është fotografuar në momentin kur ajo kishte dalë përgjysmë nga barku i nënës së saj dhe në foto duket qartë kordoni i kërthizës. Edhe pse lindja normale kryesisht fotografohet, fotot me prerje cezariane janë të rralla, ndaj kjo është një pamje vërtet unike.

Video