Popoviq: Dalja në votime garanton të ardhmen tonë në komunën e Graçanicës

Popoviq: Dalja në votime garanton të ardhmen tonë në komunën e Graçanicës

Kryetari i komunës së Graçanicës, Sergjan Popoviq, u bëri thirrje qytetarëve që në numër sa më të madh të dalin të votojnë, sepse, siç tha ai, vetëm me një pjesëmarrje të madhe ata mund t’i garantojnë vetes të ardhme në këtë komunë.


“Vetëm kështu ne mund të vazhdojmë ta bëjmë Graçanicën një mjedis urban, që njerëzit tanë të mbijetojnë dhe të qëndrojnë në këto hapësira. Kemi kaluar kaq shumë sprova.  Shumë sfida kem pas nesh, kështu që për ne të gjitha zgjedhjet janë historike, “tha kryetari aktual i Graçanicës, Srgjan Popoviq, në një deklaratë të shkurtër për mediat.

Popoviq realizojë të drejtën e tij për të votuar sot paradite.

Video

error: