Policia: Zgjedhjet në veri pa ndonjë incident

Policia: Zgjedhjet në veri pa ndonjë incident

Policia e Kosovës ka njoftuar se procesi zgjedhor në katër komunat e veriut të Kosovës, deri në këto momente ka shkuar pa ndonjë incident.


Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani i ka thënë KosovaPress-it se në aspektin e sigurisë gjithçka ka shkuar në rregull dhe në bazë të planit operativ për mbarëvajtjen e lirë të zgjedhjeve në veri

Policia ka angazhuar pjesëtarë të mjaftueshëm për të siguruar një mbarëvajtje të rregullt të zgjedhjeve.

Lexo edhe

Video

5 Comments

Komentet janë të mbyllura.