Policia shpëton një qytetar nga ngulfatja në Vushtrri

Policia shpëton një qytetar nga ngulfatja në Vushtrri

Falë reagimit të shpejtë të zyrtarëve policorë, sot është shpëtuar nga ngulfatja një qytetar nga Vushtrria.

Ngjarja ka ndodhur në orët e mesditës, kur dy hetues të Sektorit Rajonal të Hetimeve, kanë vërejtur një person me gjendje të përkeqësuar shëndetësore të cilit iu kishin bllokuar rrugët e frymëmarrjes.


Reagimi i shpejtë i dy zyrtarëve policorë ka bërë që qytetarit t’i lirohen rrugët e frymëmarrjes, të shpëtohet nga ngulfatja dhe ta kthejnë në gjendje stabile.

Pas normalizimit të gjendjes shëndetësore – qytetari i moshës rreth 60-vjeçar, ka falënderuar zyrtarët policorë për ndihmën e dhënë dhe veprimet e ndërmarra.

Lexo edhe

Video