Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Policia patrullime në mbarë vendin, apelon për respektim të masave antiCovid

Policia patrullime në mbarë vendin, apelon për respektim të masave antiCovid

Në tërë vendin, patrullat policore po realizojnë detyrat e tyre në shërbim të qytetarëve, duke ofruar siguri dhe duke realizuar detyra konkrete në drejtim të respektimit të masave që janë ndërmarrë nga institucionet e vendit për të parandaluar përhapjen e pandemisë.


“Policia së bashku me inspektorë kompetent po realizojnë kontrolle në biznese, mjete transporti, sheshe e rrugë, duke zbatuar Ligjin antiCOVID 19. Po ashtu, po vazhdojnë edhe gjobitjet e atyre që bijën ndesh me ligjin në fjalë’, thuhet në njoftimin e Policisë.

Policia, për t’i ikur gjobave, apelon tek qytetarët, që të respektohen vendimet e institucioneve të vendit dhe Ligji AntiCOVID, pasi pandemia është ende prezent në mesin tonë dhe të gjithë së bashku ta ruajmë shëndetin e njëri-tjetrit.

Lexo edhe

Video

error: