Policia në Mitrovicë ka ndaluar dy persona të kërkuar

Policia në Mitrovicë ka ndaluar dy persona të kërkuar

Në dy lokacione të ndryshme policia në Mitrovicë ka realizuar dy  urdhëresa me ç’rast personat e dyshuar S.U., 47 vjeçar dhe A.M., 26 vjeçar, që ishin në kërkim, janë shoqëruar në Gjykatën kompetente.


Të dyshuarit, pas përmbushjes se obligimeve ndaj Gjykatës të njëjtit janë liruar.

‘Gjatë ditës se sotme, njësitë policore në kuadër të Stacionit Policor Jugu në Mitrovicë, kane realizuar dy urdhëresa ndaj dy personave për të cilët kishte urdhëresa aktive të lëshuara nga gjykata kompetente. Mbi bazën e urdhëresave aktive, në dy lokacione të ndryshme janë realizuar urdhëresa me ç’rast personat e dyshuar S.U., 47 vjeçar dhe A.M., 26 vjeçar, që ishin në kërkim me urdhëresa,  janë shoqëruar në Gjykatën kompetente. Dy të dyshuarit, pas përmbushjes se obligimeve ndaj Gjykatës të njëjtit janë liruar”, thuhet në njoftimin e policisë.

Lexo edhe

Video