Policia në kërkim të Blend Zekajt

Policia në kërkim të Blend Zekajt

Policia e Kosovës në rajonin e Pejës po këkron bashkëpunim me qytetarët që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e Blend (Asllan) Zekaj, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Zekaj ka i lindur më 07.01.1998 në Carrabreg-Deçan dhe është i dënuar në kërkim për veprën penale “Dhunim nё tentativё”

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:


–              192 dhe 080019999 (pa pagesë)

–              039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

–              E-mail adresa: [email protected]

Lexo edhe

Video