Policia në Gjilan largon nga trafiku motoçikletat pa regjistrim

Policia në Gjilan largon nga trafiku motoçikletat pa regjistrim

Policia e Kosovës ka vazhduar sot me ndërmarrjen e masave dhe veprimeve policore në zbatim të planit operativ “Siguria në trafik 2021” ndaj identifikimit të kundërvajtësve me theks “motoçikletave”, të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor.


Njësitet e trafikut rajonal bashkë me njësitet policore të stacionit të Gjilanit kanë identifikuar dhjetë motoçikleta, prej tyre gjashtë janë përjashtuar nga qarkullimi i mëtejmë rrugor, derisa për katër të tjera janë shqiptuar kundërvajtje përkatëse.

Policia apelon pjesëmarrësit në trafik të respektojnë rregullat dhe ligjet në fuqi për të kontribuar në rritjen e sigurisë dhe uljen e numrit të aksidenteve.

Lexo edhe

Video