Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Policia në aksion për parandalimin e pandemisë (Foto)

Policia në aksion për parandalimin e pandemisë (Foto)

Policia e Kosovës, përmes patrullave policore po vazhdon angazhimin e saj në realizim të detyrave dhe aktiviteteve policore, që kanë për qëllim ruajtjen e rendit dhe sigurisë publike, parandalimin e aktiviteteve kriminale dhe zbatimin e masave AntiCovid.


Policia nëpërmjet një postimi në Facebook, ku ka bashkangjitur edhe disa fotografi, thotë se qëllimi primar i tyre vazhdon të mbetet zbatimi i Ligjit, respektimi i vendimeve të institucioneve të vendit, siguria e përgjithshme dhe parandalimi i përhapjes së pandemisë, e cila reflekton në interes të shëndetit publik.

Lexo edhe

Video

error: