Policia në aksion kundër shoferëve për përdorim të telefonit

Policia në aksion kundër shoferëve për përdorim të telefonit

Me qellim të zbatimit dhe mbajtjes së sigurisë në komunikacionin rrugorë, njësitë e policisë se trafikut  rajonal ne Prizren kanë realizuar aktivitetin për parandalimin e aksidenteve dhe shkeljeve tjera në komunikacion duke realizuar planin operativ ‘Përdorimi i telefonit gjatë ngasjes’


Realizimi i këtij plani sipas policisë është kryer në rrugët e qytetit te Prizrenit, ku gjatë zbatimit të detyrave, zyrtarët policorë, për përdorim të celularit kanë ndaluar dhe shqiptuar gjithsej 20 gjoba, ndërsa për aktivitetet tjera dhe kundërvajtje te shkaktuar nga ana e pjesëmarrësve ne trafik njësitet policore kanë shqiptuar gjithsejtë 78 gjoba sipas ligjit.

Aktivitete të tilla, përdorimi i telefonit si dhe për kundërvajtje tjera ne komunikacion e si: për tejkalim të shpejtësisë  tejkalimi në vijë të plotë., do të këtë në vazhdimësi. Andaj polica ju bën thirrje te gjithë pjesëmarrësve ne trafik qe t’u përbehen dhe ti respektoj rregullat ne trafik me qellim te krijimit te sigurisë ne komunikacionin rrugor për te gjithë! Ne te kundërt ndaj shkelësve  te ligjit do te jen te pa kompromis!

Lexo edhe

Video