Policia ndërhynë tek protesta e PSD-së në ZRRE, arrestohet Molliqaj dhe të tjerët

Policia ndërhynë tek protesta e PSD-së në ZRRE, arrestohet Molliqaj dhe të tjerët

Tashmë tek protesta e PSD-së që po mbanë brenda zyrave të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), kanë ndërhyrë edhe Policia e Kosovës.

Aty tashmë ka nisur edhe arrestimi i anëtarëve të PSD-së.


Policia ka arrestuar kryetarin e PSD-së, Dardan Molliqaj, anëtarin e kësaj partie Frashër Krasniqi dhe anëtarë të tjerë.

Lajmi vijon…

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.