Policia me apel për ngasësit e automjeteve

Policia me apel për ngasësit e automjeteve

Policia e Kosovës ka apeluar për kujdes të shtuar, përshtatje të shpejtësisë me kushtet atmosferike, me gjendjen e rrugëve dhe ngadalësim gjatë lëvizjes në rrugët me ngrica.


Ketë apel, policia e ka bërë duke u bazuar në situatën e tanishme ku përveç vërshimeve që janë prezente në disa vendbanime dhe në rrugë, nga Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës, parashikohet të ketë mot të ftohët në vendin tonë.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: