Policia me aktivitete në zbatim të masave anti-COVID (Foto)

Policia me aktivitete në zbatim të masave anti-COVID (Foto)

Policia e Kosovës ka njoftuar se aktivitetet dhe kontrollet policore po vazhdojnë të realizohen në nivel vendi, me qëllim të ruajtjes së rendit dhe sigurisë publike, sigurisë në trafik, si dhe zbatimit të masave ndaj pandemisë COVID 19.


Ata po vazhdojnë me kontrolle nëpër rrugë dhe biznese me qëllim të respektimit të masave anti-COVID-19.

Lexo edhe

Video