Policia kërkon bashkëpunim nga qytetarët për gjetjen e të dyshuarit për zjarrvënie në Gjilan

Policia kërkon bashkëpunim nga qytetarët për gjetjen e të dyshuarit për zjarrvënie në Gjilan

Policia ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve për gjetjen e një të dyshuari për zjarrvënie në Gjilan.


Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, ka publikuar fotografinë dhe të dhënat e të dyshuarit.

Personi i kërkuar është Ridvan Ramush Syla nga fshati Beguncë i Vitisë.

Lexo edhe

Video