Policia: Gjendja e sigurisë në veri i është kthyer normalitetit

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjendja e sigurisë në pjesën veriore të Republikës së Kosovës, pas largimit të pengesave, lirimit të rrugëve për qarkullim dhe lëvizje të lirë i është kthyer normalitetit, përderisa njësitet policore patrulluese përfshirë ato kufitare vazhdojnë me realizimin e detyrave dhe përgjegjësive ligjore. Policia nëpërmjet një komunikate thotë se referuar … Continue reading Policia: Gjendja e sigurisë në veri i është kthyer normalitetit