Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Policia e Shqipërisë vaksinohet edhe me dozën e dytë

Policia e Shqipërisë vaksinohet edhe me dozën e dytë

Policia e Shtetit ka njoftuar se sot ka nisur faza e dytë e vaksinimit të punonjësve të Policisë, për marrjen e dozës së dytë të vaksinës.


Sipas njoftimit, brenda pak ditëve, punonjësit e Policisë në të gjithë vendin do të marrin dozën e dytë të vaksinës.

“Punonjësit e Policisë  janë kategoria më e riskuar, pasi kanë qenë dhe janë gjatë gjithë kohës në vijën e parë të zjarrit në luftën për  parandalimin e përhapjes së COVID-19”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video

error: