Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Policia e Kosovës i kthen qytetarit kuletën e humbur

Policia e Kosovës i kthen qytetarit kuletën e humbur

Më datë 19.02.2021 zyrtari policor G.B. derisa ishte në detyrë në Stacionin Policor Kufitar Kullë, rreth orës 23:45, gjersa ishte në patrullë në këmbë në afërsi të një kompanie të sigurimeve, në rrugë ka vërejtur një kuletë.

Pas njoftimit të mbikëqyrësit  të tij dhe gjatë verifikimit, është konstatuar se në kuletë gjenden letërnjoftimi i qytetarit A.F., Komuna Skenderaj, leja e vozitjes, 1200 euro dhe 780 denarë të Maqedonisë veriu.  


Zyrtarët policorë kanë ndërmarrë veprimet policore dhe kanë arritur të gjejnë dhe të vënë kontakt me pronarin, i cili ka ardhur në Stacionin Policor Kufitar Kullë dhe i janë dorëzuar kuleta me të hollat dhe dokumentet.

Qytetari, pronari i kuletës, ka falënderuar Policinë e Kosovës dhe ka shprehur mirënjohje të larta për profesionalizimin dhe punën e kryer në shërbim të qytetarëve të vendit.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: