Plenkoviq: Rruga evropian ndihmon në zgjidhjen e çështjeve në mes Kosovës dhe Serbisë

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkoviq është shprehur i bindur se rruga evropian e Kosovës dhe Serbisë, do ndihmojë në zgjidhjen e çështjeve në mes dy vendeve. Ai pas takimit me Kurtin në një konferencë të përbashkët për media, ka thënë se kjo vizitë do ndikojë në rritjen e bashkëpunimit politike dhe ekonomik në mes Kosovës … Continue reading Plenkoviq: Rruga evropian ndihmon në zgjidhjen e çështjeve në mes Kosovës dhe Serbisë