Plazh edhe në fund të tetorit! Turistët e huaj dhe vendas shijojnë detin e Vlorës

Plazh edhe në fund të tetorit! Turistët e huaj dhe vendas shijojnë detin e Vlorës

Edhe pse një muaj na ndan nga dimri, plazhi në Vlorë ende vazhdon.

Në qytetin bregdetar të Vlorës ka ende turistë të huaj dhe vendas që frekuentojnë plazhin dhe temperaturat 25-27 gradë për ta janë normale për të bërë banjo dielli.


“Jam nga Polonia. Ndodhem ne Vlorë rastësisht teksa po udhëtonim rastësisht përgjatë bregut shqiptar”- thotë një turist.

“Për ne Vlora është e mrekullueshme. Vlora me këto temperature është ka qe bukur, tek ne në Poloni tempraturat mund të jenë 5 gradë, ndërsa këtu është krejt ndryshe”- thotë turisti.

Parashikimi i motit  flet për ulje tempraturash në ditët në vazhdim, por prenotimet në Vlorë tregojnë se ka ende turistë nga vende më të ftohat që e gjejnë idelae për plazh këtë kohë./TCh/

Lexo edhe

Video