Plagosje në Fushë Kosovë

Plagosje në Fushë Kosovë

Një person ka kërkuar trajtim mjekësor në QKUK, pasi që ishte i lënduar në dorë. Nga stafi mjekësor është bërë intervenimi dhe viktimës i është larguar një predhë (plumb) nga dora.


Deri më tani nuk dihet se si ka ardhur deri te lëndimi. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet.

Lexo edhe

Video