Pjesëtarit të KFOR-it ia vjedhin qenin në Prizren

Pjesëtarit të KFOR-it ia vjedhin qenin në Prizren

Dy pjesëtarë të personelit të KFOR-it turk kanë raportuar në Policinë e Prizrenit se u është vjedhur një qen, pronë private e personelit të KFOR, duke sjellë edhe një video nga kamerat e sigurisë ku shihej një person duke e futur qenin në automjetin e tij .


Pas një pune hetimore nga ana e njësive policore të Stacionit Policor Prizren është arritur të që të lokalizohet i dyshuari B.Z., i ditëlindjes 1975, dhe tek i njëjti është gjet dhe sekuestrua qeni.

“Është kontaktuar personel i KFOR-it dhe iu është kthyer qeni. Lidhur me ketë rast është njoftuar prokurori i shtetit për veprimet e ndërmarruna lidhur me ketë  dhe rasti shkon në proceduar të rregullt”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video