Pjesa e parë e finales së Ligës së Kampionëve përmes fotografive

Pjesa e parë e finales së Ligës së Kampionëve përmes fotografive

PSG dhe Bayern në pjesën e parë të finales së Ligës së Kampionëve treguan një lojë të bukur dhe me plot raste shënimi.


Ndonëse rrjetat heshtën në 45 minutat e parë, futbollistët e të dyja skuadrave zhvilluan një lojë interesante.

45 minutat e para të finales së Ligës së Kampionëve përmes fotografive:

Lexo edhe

Video

error: