Pikasot e vegjël të ‘’HB Atelier’’

Fëmijët janë krijues nga natyra. Nëse krijimtaria e tyre e brendshme dhe nevoja për të shprehur emocionet e tyre nuk nxiten në një moshë më të re, ata humbasin kreativitetin dhe imagjinatën e tyre ndërsa rriten. Siç citoi në mënyrë të famshme Pablo Picasso “Çdo fëmijë është një artist. Problemi është se si të mbetemi artist pasi të rritemi.” Një nga mënyrat më të mira për t’i bërë ata të dashurohen me artin është t’i regjistroni në një klasë arti. E duket se një e tillë të cilët fëmijët po e preferojnë mjaft shumë është edhe shkolla e artit Hb Atelier të cilën ne zgjodhëm ta vizitojmë pikërisht kësaj here.

Lexo edhe

Video