Pija energjike GO+ më 15 gusht dhuron preminë kryesore Tesla Model X

Pija energjike GO+ më 15 gusht dhuron preminë kryesore Tesla Model X

Tashmë janë bërë disa muaj nga fillimi i lojës shpërblyese “Fito dhe Fluturo” të pijes energjike GO+

Gjatë këtyre muajve janë dhuruar mijëra shpërblime ditore dhe javore. Me datën 15 gusht do të dhurohet premia e madhe vetura elektrike TESLA MODEL X.

Të gjithë ju që keni dërguar kode jeni në lojë për të fituar preminë e madhe TESLA MODEL X, ndërsa ju që nuk jeni ende pjesë e lojës: Gjeni kodin 10 shifror që gjendet nën kapak të kanaqes së GO+ dhe kyçu në lojë duke regjistruar atë në uebfaqen ëëë.lojagoplus.com Sa më shumë kode që regjistron aq më shumë rriten shanset që në short të fitoni preminë kryesore TESLA MODEL X dhe shumë shpërblime tjera.

Mos harroni në ketë natë do të ketë shumë befasira, njëra ndër to që do të zbulohet do të jetë shumë e madhe.

Për më shumë detaje rreth lojës dhe orës kur do të dhurohet premia, ndiqni faqet zyrtare të GO+:


Në Instagram: @GoPlusDrink

Në Facebook: Go+

Linku i lojës: ëëë.lojagoplus.com

go+

GO EGER or GO HOME

Lexo edhe

Video